LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen Papuma Dadi Kenangan MP3

Via Vallen Papuma Dadi Kenangan

Via Vallen Papuma Dadi Kenangan

Artis Via Vallen
Judul Papuma Dadi Kenangan
Album Single Dangdut 2018
Tahun 2018
Durasi 5:46
Bitrate 192 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Pantai Papuma Dadi Kenangan Lirik - Via Vallen
Pantai Papuma Dadi Kenangan Lirik - Via Vallen
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan lirik video
Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan lirik video
Metrolagu Stafaband
8D 10 Via Vallen   Pantai Papuma Dadi Kenangan
8D 10 Via Vallen Pantai Papuma Dadi Kenangan
Metrolagu Stafaband
Pantai Papuma Dadi Kenangan
Pantai Papuma Dadi Kenangan
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Pantai Papuma Dadi Kenangan Karaoke
Pantai Papuma Dadi Kenangan Karaoke
Metrolagu Stafaband
Ngukir Sandiworo - Via Vallen (OM. Sera)  |  Lyric   #music
Ngukir Sandiworo - Via Vallen (OM. Sera) | Lyric #music
Metrolagu Stafaband
Via vallen jogja ngawi ninggal kenangan
Via vallen jogja ngawi ninggal kenangan
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma _ Tretes Dadi Kenangan (Audio HD)
Nella Kharisma _ Tretes Dadi Kenangan (Audio HD)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Metrolagu Stafaband
PAPUMA DADI KENANGAN_OM SERA
PAPUMA DADI KENANGAN_OM SERA
Metrolagu Stafaband
Pantai Papuma dadi kenangan
Pantai Papuma dadi kenangan
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Keabadian Cinta   |   Official Video
Via Vallen - Keabadian Cinta | Official Video
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.