LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis MP3

Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis

Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis

Artis Via Vallen
Judul Lambemu Pancen Lamis
Album Single Dangdut 2018
Tahun 2018
Durasi 4:44
Bitrate 192 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
sampeyan kasihku kenopo nesu-nesu
ngomongo terus terang opo to salahku

ora usah kondo lek golek
alasan sing ora nalar
ra masuk akal

aku ngerti kowe selingkuh
kanggo opo cinta berlanjut
cepet putuskan tali asmoro

pancen lunyu tenan
lambe tipismu pancen lamis
ojo aku mok kira
ora mindakke melu selingkuh, sayang


wes kebacut loro ning njero dodo
jaremme atiku, aku ra biso nrimo
kowe selingkuh aku yo iso selingkuh
kowe ra butuh aku, soyo luwih ra butuh
paribasan banyu bening wes dadi butek
kowe mending lungo timbang nggawe rusakā€™e utek
ra bakal tak gubris kabeh maning omonganmu
cinta lan janji sucimu kabeh kuwi iku palsu

sampeyan kasihku kenopo nesu-nesu
ngomongo terus terang opo to salahku

ora usah kondo lek golek
alasan sing ora nalar
ra masuk akal

aku ngerti kowe selingkuh
kanggo opo cinta berlanjut
cepet putuskan tali asmoro

pancen lunyu tenan
lambe tipismu pancen lamis
ojo aku mok kira
ora mindakke melu selingkuh, sayang

uwis keblinger karo lambe tipismu
bedo karo janji sing mok ucapne ning aku
opo to salahku, ngomongo terus terang
rasah golek-golek salahan sing ra padhang
kowe wani selingkuh tanpo ono jalaran
nganti tego tenan, ora nganggo perasaan
anane mung nesu nesu nesu ning dalan
pancen lunyu tenan, raiso dinggo pathokan

pancen lunyu tenan
lambe tipismu pancen lamis
ojo aku mok kira
ora mindakke melu selingkuh

pancen lunyu tenan
lambe tipismu pancen lamis
ojo aku mok kira
ora mindakke melu selingkuh, sayang
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Video Lirik]
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Video Lirik]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis (lirik official)
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis (lirik official)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lamis [OFFICIAL]
Via Vallen - Lamis [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Lambemu Pancen Lamis - Ayu Nanda - New Mandala
Lambemu Pancen Lamis - Ayu Nanda - New Mandala
Metrolagu Stafaband
Penyesalan Cinta - Via Vallen (OM. Sera)  |  Official Lyric   #music
Penyesalan Cinta - Via Vallen (OM. Sera) | Official Lyric #music
Metrolagu Stafaband
Sekar Doyong - Via Vallen (OM. Sera)  |  Official Lyric   #music
Sekar Doyong - Via Vallen (OM. Sera) | Official Lyric #music
Metrolagu Stafaband
Via Vallen feat. Kukuh H & Irawan F - Dilan [OFFICIAL]
Via Vallen feat. Kukuh H & Irawan F - Dilan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Lanangan Ra Mutu
Lanangan Ra Mutu
Metrolagu Stafaband
Mulut Sales
Mulut Sales
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Opo Gunane [Official Video Clip]
Via Vallen - Opo Gunane [Official Video Clip]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen ~ SEKAR DOYONG   |   Official Video
Via Vallen ~ SEKAR DOYONG | Official Video
Metrolagu Stafaband
GuyonWaton Official - Ora Masalah (Official Music Video)
GuyonWaton Official - Ora Masalah (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Udan Gawe Kangen (Dawai Record)
Via Vallen - Udan Gawe Kangen (Dawai Record)
Metrolagu Stafaband
ANGELA LEE - CANGKEMU (Official Music Video)*
ANGELA LEE - CANGKEMU (Official Music Video)*
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.