LAGUTRENDING.COM

Download lagu Happy Asmara - Pikir Keri MP3

Happy Asmara - Pikir Keri

Happy Asmara - Pikir Keri

Artis Happy Asmara
Judul Pikir Keri
Album Single Dangdut 2018
Tahun 2018
Durasi 3:50
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan
iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

pikir keri
pikir keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan
nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipikir mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

pikir keri
pikir keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting pikir keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan
Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Pikir Keri [NEW ARISTA]
Happy Asmara - Pikir Keri [NEW ARISTA]
Metrolagu Stafaband
Heppy Asmara - Piker Keri [OFFICIAL]
Heppy Asmara - Piker Keri [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Pikir Keri
Pikir Keri
Metrolagu Stafaband
#Pikir Keri - Happy Asmara  - Om Savana Live In PIPP Blitar
#Pikir Keri - Happy Asmara - Om Savana Live In PIPP Blitar
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kakean Mikir [OFFICIAL]
Happy Asmara - Kakean Mikir [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Happy Asmara - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - PIKIR KERI - NEW ADITTA TUBAN , LIVE COKROWATI - TODANAN , 2018
HAPPY ASMARA - PIKIR KERI - NEW ADITTA TUBAN , LIVE COKROWATI - TODANAN , 2018
Metrolagu Stafaband
Pikir Keri  Voc. Happy Asmara NEW PALLAPA Republic_Tenkgo 2018
Pikir Keri Voc. Happy Asmara NEW PALLAPA Republic_Tenkgo 2018
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Ditinggal Rabi [NEW ARISTA]
Happy Asmara - Ditinggal Rabi [NEW ARISTA]
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA PIKIR KERI
HAPPY ASMARA PIKIR KERI
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - PIKIR KERI
HAPPY ASMARA - PIKIR KERI
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL]
Happy Asmara - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Pikir keri | Desa Tunglur
Happy Asmara - Pikir keri | Desa Tunglur
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Sayang 2 [OFFICIAL]
Happy Asmara - Sayang 2 [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Dalan Liyane [OFFICIAL]
Happy Asmara - Dalan Liyane [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.