LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Sayang MP3

Via Vallen - Sayang

Via Vallen - Sayang

Artis Via Vallen
Judul Sayang
Album Single Dangdut Best Via Vallen - Sayang
Tahun 2017
Durasi 5:06
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Sayang
Opo kowe krungu jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Sayang - Indonesian Choice Awards 5.0 NET
Via Vallen - Sayang - Indonesian Choice Awards 5.0 NET
Metrolagu Stafaband
Via Vallen  - Sayang (Lirik Video)
Via Vallen - Sayang (Lirik Video)
Metrolagu Stafaband
Sayang - Via Vallen OM.SERA Live Gor Purbalingga
Sayang - Via Vallen OM.SERA Live Gor Purbalingga
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Selow (Official Music Video)
Via Vallen - Selow (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
[Full Album] VIA VALLEN, The Best 2017-2018
[Full Album] VIA VALLEN, The Best 2017-2018
Metrolagu Stafaband
Via Vallen ft Boy William - Sayang I ICA 5.0 NET
Via Vallen ft Boy William - Sayang I ICA 5.0 NET
Metrolagu Stafaband
DAHSYAT - Via Vallen "Sayang" [7 Agustus 2017]
DAHSYAT - Via Vallen "Sayang" [7 Agustus 2017]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen full album sayang bojo galak akad aku cah kerjo jaran goyang kimcil kepolen yogyakarta
Via Vallen full album sayang bojo galak akad aku cah kerjo jaran goyang kimcil kepolen yogyakarta
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Sayang - Live at Ini Talk Show
Via Vallen - Sayang - Live at Ini Talk Show
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Sayang edisi GOR Segiri Samarinda
Via Vallen - Sayang edisi GOR Segiri Samarinda
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Jaran Goyang (OFFICIAL)
Nella Kharisma - Jaran Goyang (OFFICIAL)
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN HIJRAH, SAYANG !!! COVER
VIA VALLEN HIJRAH, SAYANG !!! COVER
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.