LAGUTRENDING.COM

Download lagu Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku MP3

Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku

Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku

Artis Happy Asmara
Judul Opo Kowe Lali Aku
Album Single Dangdut 2018
Tahun 2018
Durasi 5:29
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
opo kowe iseh eling karo aku
opo pancen kowe lali aku
mbiyen kowe janji karo aku
bakal njogo setyo katresnanmu

janjimu mbiyen kowe tresno karo aku
susah seneng pengen karo aku
masio gede sing bakal gudo tresnomu
janjimu ora bakal ninggal aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku, opo pancen kowe lali aku

duh wong bagus rungokno suoroku
opo pancen kowe lali aku
opo kowe weruh jroning atiku
saben dino mung eling sliramu

nanging saben wayah mapan turu
deres netes eluh ning pipiku
mugo gusti enggal paring pepiling atimu
enggal bali kowe marang aku

opo pancen kowe lali aku
opo pancen kowe lali aku
Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Happy Asmara - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Cubo Kowe Dadi Aku [OFFICIAL]
Happy Asmara - Cubo Kowe Dadi Aku [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
CUBO KOWE DADI AKU - HAPPY ASMARA ( FULL HD )
CUBO KOWE DADI AKU - HAPPY ASMARA ( FULL HD )
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu [OFFICIAL]
Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Opo Kowe Lali Aku
Opo Kowe Lali Aku
Metrolagu Stafaband
Opo Kowe Lali Aku || Story Wa Terbaru [ Happy Asmara ]
Opo Kowe Lali Aku || Story Wa Terbaru [ Happy Asmara ]
Metrolagu Stafaband
Opo Kowe Lali Aku
Opo Kowe Lali Aku
Metrolagu Stafaband
Opo kowe lali karo aku voc jengyamti cipt arya satria# prod radja record
Opo kowe lali karo aku voc jengyamti cipt arya satria# prod radja record
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Ngejur Ati [OFFICIAL]
Happy Asmara - Ngejur Ati [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Kanggo Kowe
Kanggo Kowe
Metrolagu Stafaband
Arya Satria - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Arya Satria - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Arya Satria - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Arya Satria - Opo Kowe Lali Aku [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Cobo Kowe Dadi Aku ( cipt. Arya Satria ) [ #avveplayerspectrum ]
Happy Asmara - Cobo Kowe Dadi Aku ( cipt. Arya Satria ) [ #avveplayerspectrum ]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Opo Wis Ora Kelingan [OFFICIAL]
Happy Asmara - Opo Wis Ora Kelingan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.