LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Opo Gunane MP3

Via Vallen - Opo Gunane

Via Vallen - Opo Gunane

Artis Via Vallen
Judul Opo Gunane
Album Lagu Dangdut Koplo Terbaru 2018
Tahun 2018
Durasi 4:14
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
saben wektu ngajak padu
po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti
banjur trus kok nesoni

minggu wingi njaluk klambi
saiki ali-ali
kuatku tuku peniti
ohh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

saben wektu ngajak padu po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti, banjur trus kok nesoni
minggu wingi njaluk klambi, saiki ali-ali
kuatku tuku peniti oh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

ayo woyo (woyo) mekso ora (ora) ora woyo (woyo) ora kroso< ora ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ora ngentut (ngentut) ora lego
ayo ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ayo ngentut (ngentut) ora popo, yo ben legok
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen - Opo Gunane [Official Video Clip]
Via Vallen - Opo Gunane [Official Video Clip]
Metrolagu Stafaband
ENY SAGITA OPO GUNANE NEW SCORPIO
ENY SAGITA OPO GUNANE NEW SCORPIO
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Udan Gawe Kangen (Dawai Record)
Via Vallen - Udan Gawe Kangen (Dawai Record)
Metrolagu Stafaband
Kumpulan Lagu Via Vallen Terbaru ( Cover ) Koplo
Kumpulan Lagu Via Vallen Terbaru ( Cover ) Koplo
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Poko&#39;e Kowe [OFFICIAL]
Via Vallen - Poko'e Kowe [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Video Lirik]
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Video Lirik]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Via Vallen - Lambemu Pancen Lamis [Official Video Clip]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Ora Ono Judule   Nella Kharisma   Arwana Vol 4 2014
Ora Ono Judule Nella Kharisma Arwana Vol 4 2014
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Ora Masalah _ OM. Sera   |   Official Video
Via Vallen - Ora Masalah _ OM. Sera | Official Video
Metrolagu Stafaband
Opo Gunane ~ Eny Sagita &#39;Reggae&#39;
Opo Gunane ~ Eny Sagita 'Reggae'
Metrolagu Stafaband
Opo Gunane - Sukirgenk [Official Video Music]
Opo Gunane - Sukirgenk [Official Video Music]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Marai Cemburu [OFFICIAL]
Via Vallen - Marai Cemburu [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.