LAGUTRENDING.COM

Download lagu Happy Asmara - Undangan Rabi MP3

Happy Asmara - Undangan Rabi

Happy Asmara - Undangan Rabi

Artis Happy Asmara
Judul Undangan Rabi
Album Single Dangdut 2018
Tahun 2018
Durasi 4:50
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikone nrimo layangmu
kabeh tak woco undangan rabimu
ngene carane medot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

sak tenane batinku keloro loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikone nrimo layangmu
kabeh tak woco undangan rabimu
ngene carane medot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

sak tenane batinku keloro loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku
Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Happy Asmara - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Undangan Rabi  [OFFICIAL]
Happy Asmara - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Happy Asmara - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Dirabi Mantan [OFFICIAL]
Happy Asmara - Dirabi Mantan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi
Undangan Rabi
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi
Undangan Rabi
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Undangan Rabi (video animation)
Happy Asmara - Undangan Rabi (video animation)
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi
Undangan Rabi
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi
Undangan Rabi
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi - Salsa Kirana (lirik)
Undangan Rabi - Salsa Kirana (lirik)
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Bebep [OFFICIAL]
Happy Asmara - Bebep [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Undangan Rabi lirik
Undangan Rabi lirik
Metrolagu Stafaband
Vita Alvia - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Vita Alvia - Undangan Rabi [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kelingan Mantan [OFFICIAL]
Happy Asmara - Kelingan Mantan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae) [OFFICIAL]
Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae) [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.