LAGUTRENDING.COM

Download lagu Dhevy Geranium - Balungan Kere- MP3

Dhevy Geranium   - Balungan Kere-

Dhevy Geranium - Balungan Kere-

Artis Dhevy Geranium
Judul Balungan Kere
Album Reggae
Tahun 2019
Durasi 5:29
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 48 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere


Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah
Video Clip
Download lagu lainnya
NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE REGGAESKA VERSION (DHEVY GERANIUM)
NDARBOY GENK - BALUNGAN KERE REGGAESKA VERSION (DHEVY GERANIUM)
Metrolagu Stafaband
FDJ Emily Young - BALUNGAN KERE  | (Official Music Video) | REGGAE VERSION
FDJ Emily Young - BALUNGAN KERE | (Official Music Video) | REGGAE VERSION
Metrolagu Stafaband
Dhevy Geranium  Balungan Kere(Reggae version) Live@SMAN 1 RENGEL TUBAN Jawa Timur 2019
Dhevy Geranium Balungan Kere(Reggae version) Live@SMAN 1 RENGEL TUBAN Jawa Timur 2019
Metrolagu Stafaband
Balungan Kere  ||  Dhevy Geranium || Live Alon-Alon Kota Blitar
Balungan Kere || Dhevy Geranium || Live Alon-Alon Kota Blitar
Metrolagu Stafaband
Dhevy Geranium  Balungan Kere (Skareggae Version) Live@SMAN 1 Jatinom Klaten Jawa Tengah 2020
Dhevy Geranium Balungan Kere (Skareggae Version) Live@SMAN 1 Jatinom Klaten Jawa Tengah 2020
Metrolagu Stafaband
Balungan Kere + lirik Dhevy Geranium
Balungan Kere + lirik Dhevy Geranium
Metrolagu Stafaband
Balungan kere reggae version - Drum cam
Balungan kere reggae version - Drum cam
Metrolagu Stafaband
BALUNGAN KERE Reggae SKA Cover by Kalia Siska
BALUNGAN KERE Reggae SKA Cover by Kalia Siska
Metrolagu Stafaband
DHEVY GERANIUM - SEPANJANG JALAN KENANGAN REGGAESKA COVER
DHEVY GERANIUM - SEPANJANG JALAN KENANGAN REGGAESKA COVER
Metrolagu Stafaband
Dhevy Geranium Live at Malang 2020 || Balungan Kere (Dies Natalis Poltekkes Supraon Malang)
Dhevy Geranium Live at Malang 2020 || Balungan Kere (Dies Natalis Poltekkes Supraon Malang)
Metrolagu Stafaband
Jihan Audy - BALUNGAN KERE (Accoustic) Medley feat WANDRA
Jihan Audy - BALUNGAN KERE (Accoustic) Medley feat WANDRA
Metrolagu Stafaband
Balungan Kere - Ndarboy Genk Reggae SKA Version terbaru 2019
Balungan Kere - Ndarboy Genk Reggae SKA Version terbaru 2019
Metrolagu Stafaband
Balungan kere reggae ska version
Balungan kere reggae ska version
Metrolagu Stafaband
Lirik lagu balungan kere-cipt.Ndarboy Genk-cover Dhevy Geranium
Lirik lagu balungan kere-cipt.Ndarboy Genk-cover Dhevy Geranium
Metrolagu Stafaband
BALUNGAN KERE Reagey ska cover Risma Vale
BALUNGAN KERE Reagey ska cover Risma Vale
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.