LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Kalung Emas MP3

Via Vallen   - Kalung Emas

Via Vallen - Kalung Emas

Artis Via Vallen
Judul Kalung Emas
Album dangdut
Tahun 2019
Durasi 4:27
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen - Kalung Emas ( Official )
Via Vallen - Kalung Emas ( Official )
Metrolagu Stafaband
Kalung Emas - Via Vallent -  OM. SERA Live in LANUD ISWAHYUDI
Kalung Emas - Via Vallent - OM. SERA Live in LANUD ISWAHYUDI
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Kalung Emas  [Cover OM SERA] - [10th Anniversary LIQUID CAFE Jogja]
Via Vallen - Kalung Emas [Cover OM SERA] - [10th Anniversary LIQUID CAFE Jogja]
Metrolagu Stafaband
VIA VALEN - KALUNG EMAS - NEW VIRAL 2018
VIA VALEN - KALUNG EMAS - NEW VIRAL 2018
Metrolagu Stafaband
Kalung Emas - Via Vallen (Official Music Video)
Kalung Emas - Via Vallen (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN - KALUNG EMAS (LIRIK HD) KARAOKE
VIA VALLEN - KALUNG EMAS (LIRIK HD) KARAOKE
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Kalung Emas ( Viva Music Indonesia )
Via Vallen - Kalung Emas ( Viva Music Indonesia )
Metrolagu Stafaband
KONEG LIQUID feat VIA VALLEN - Kalung Emas [Cover KONEG JOGJA] [Cinta Rupiah]
KONEG LIQUID feat VIA VALLEN - Kalung Emas [Cover KONEG JOGJA] [Cinta Rupiah]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Kalung Emas (Live De' Tjolomadoe Solo)
Via Vallen - Kalung Emas (Live De' Tjolomadoe Solo)
Metrolagu Stafaband
KERENN !! " VIA VALLEN " YANG DULU ~ KALUNG EMAS (Live Konser Purwodadi Grobogan 19 Maret 2016)
KERENN !! " VIA VALLEN " YANG DULU ~ KALUNG EMAS (Live Konser Purwodadi Grobogan 19 Maret 2016)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen ~ Kalung Emas (Lyrics Video)
Via Vallen ~ Kalung Emas (Lyrics Video)
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Kalung Emas [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Kalung Emas [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Kalung emas via vallen lirik
Kalung emas via vallen lirik
Metrolagu Stafaband
Via Vallen  - Cidro  ( Official )
Via Vallen - Cidro ( Official )
Metrolagu Stafaband
Via vallen - kalung emas
Via vallen - kalung emas
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.