LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Cidro MP3

Via Vallen  -  Cidro

Via Vallen - Cidro

Artis Via Vallen
Judul Cidro
Album dangdut
Tahun 2019
Durasi 4:25
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro


Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen  - Cidro  ( Official )
Via Vallen - Cidro ( Official )
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN - CIDRO AMBYAR AMBYARRR!! - OM SERA - LIVE DIANA RIA TEMANGGUNG
VIA VALLEN - CIDRO AMBYAR AMBYARRR!! - OM SERA - LIVE DIANA RIA TEMANGGUNG
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN  Ft Om SERA CIDRO Penontone Ambyaaar.. Stadion Baru Kebondalem Kendal
VIA VALLEN Ft Om SERA CIDRO Penontone Ambyaaar.. Stadion Baru Kebondalem Kendal
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Akhire Cidro  [OFFICIAL]
Via Vallen - Akhire Cidro [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Cidro
Cidro
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Cidro  (music video)
Via Vallen - Cidro (music video)
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN - CIDRO ( COVER ) - OM SERA LIVE BOYOLALI
VIA VALLEN - CIDRO ( COVER ) - OM SERA LIVE BOYOLALI
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN  CIDRO
VIA VALLEN CIDRO
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Kalung Emas ( Official )
Via Vallen - Kalung Emas ( Official )
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Pamer Bojo ( Official )
Via Vallen - Pamer Bojo ( Official )
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Banyu Langit ( cover ) didi kempot
Via Vallen - Banyu Langit ( cover ) didi kempot
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Cidro || Cipt : Didi Kempot ( Cover Video Lirik )
Via Vallen - Cidro || Cipt : Didi Kempot ( Cover Video Lirik )
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Balungan Kere ( Official )
Via Vallen - Balungan Kere ( Official )
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video )
Via Vallen - Tiwas Tresno ( Official Music Video )
Metrolagu Stafaband
VIA VALLEN - CIDRO (AMBYAAARRRRR)
VIA VALLEN - CIDRO (AMBYAAARRRRR)
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.