Ndarboy Genk - Kadung Jeru

By : Admin On

Ndarboy Genk -   Kadung Jeru Silahkan Download Kadung Jeru mp3 di lagutrending.com dengan mudah dan gratis. Lagu dinyanyikan oleh Ndarboy Genk dalam album pop. Kami adalah tempat download lagu terbaru terbaik, jadi kaliah silahkan cek lagu Ndarboy Genk yang lainya selain lagu Kadung Jeru.

Artis Ndarboy Genk
Album pop
Judul Kadung Jeru
Tahun 2019
Durasi 5:01
Ukuran 4.7 Mb
Bagikan
Skip to main content

Download Lagu


Lirik lagu Kadung Jeru

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah



pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu



jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

(mas kowe ojo nesu, pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku
pancen bener kandamu, iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu)

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

senadyan kowe ra ayu, aku wes kadung jeru

Download Kadung Jeru oleh Ndarboy Genk usahakan hanya untuk review saja. Itu adalah untuk mendukung Ndarboy Genk agar terus berkarya, silahkan kamu beli CD original lagu-lagu dari Kadung Jeru dengan judul album pop atau juga beli lagu Kadung Jeru original di iTunes atau toko musik online lainya.


Lagu Recommended


Rizky Febian - Indah Pada Waktunya (Feat. Aisyah Aziz)
Rizky febian - indah pada waktunya (feat. aisyah aziz)
Durasi : 4:01 - Size : 5.7 Mb
Album : Single Pop 2018

Lagu populer


Fourtwnty - Zona Nyaman
Zona Nyaman
Artis : Fourtwnty
Durasi : 4:05 - Size : 7.7 Mb
Album : OST. Filosofi Kopi 2 Ben & Jody

Marion Jola - Jangan (feat Rayi Putra)
Jangan (feat. Rayi Putra)
Artis : Marion Jola
Durasi : 3:50 - Size : 5.5 Mb
Album : Single Pop 2018

Rizky Febian - Berpisah Itu Mudah Feat Mikha Tambayong
Berpisah Itu Mudah (Feat. Mikha Tambayong)
Artis : Rizky Febian
Durasi : 3:56 - Size : 3.7 Mb
Album : Single Pop 2018

Endank Soekamti - Sampai Jumpa
Sampai Jumpa
Artis : Endank Soekamti
Durasi : 4:39 - Size : 4.5 Mb
Album : PoP

Weird Genius - Sweet Scar
Weird Genius - Sweet Scar (ft. Prince Husein) Official Music Video
Artis : Weird Genius
Durasi : 1:02 - Size : 1.1 Mb
Album : Weird Genius - Sweet Scar (ft. Prince Husein) Official Music Video

Fiersa Besari - Celengan Rindu
Celengan Rindu
Artis : Fiersa Besari
Durasi : 3:37 - Size : 8.5 Mb
Album : Tempat Aku Pulang

Eka Gustiwana x Prince Husein x Sara Fajira - TERSIMPAN DI HATI
Tersimpan Di Hati
Artis : Eka Gustiwana x Prince Husein x Sara Fajira
Durasi : 4:06 - Size : 5.8 Mb
Album : Single Pop 2018

Fourtwnty - Fana Merah Jambu
Fana Merah Jambu
Artis : Fourtwnty -
Durasi : 5:59 - Size : 8.4 Mb
Album : Lelaku

Rizky Febian - Indah Pada Waktunya (Feat. Aisyah Aziz)
Indah Pada Waktunya (Feat. Aisyah Aziz)
Artis : Rizky Febian
Durasi : 4:01 - Size : 5.7 Mb
Album : Single Pop 2018

D'Masiv - Merindukanmu
Merindukanmu
Artis : D`Masiv
Durasi : 4:26 - Size : 4.2 Mb
Album : Perubahan


Update Lagu


Kategori Lagu


lagutrending.com Gudang lagu terbaru, kamu bisa download sepuasnya. Disini juga bisa download lagu dari youtube seperti stafaband yang lebih lengkap dari 4shared.