LAGUTRENDING.COM

Download lagu Ilux ID - Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu MP3

Ilux ID  -  Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu

Ilux ID - Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu

Artis Ilux ID
Judul Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu
Album dangdut
Tahun 2019
Durasi 5:05
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 48 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Wis Yakin Tenan Aku Tresno Kowe
Wis Yakin Tenan Kowe Sebalike
Nyawang Mripatmu Sajake Kowe Rindu
Persis Koyo Rasane Ning Atiku

Tak Gowo Nglamun Mangan Nganti Lali
Tak Gowo Ngimpi Nganti Males Tangi
Mantep Atiku Kowe Iki Takdirku
Ojo Kuatir I Yang You Tunggu

Ning Koyo Samber Bledek Rasane
Sak Kolo Aku Ngonangi Kowe
Karo Wong Liyo Gandengan Atiku Kobongan
Oh My God Tuhanku Jarene Tonggomu
Sing Mbok Gandeng Jebule Bojomu

Wis Yakin Tenan Aku Tresno Kowe
Wis Yakin Tenan Kowe Sebalike
Nyawang Mripatmu Sajake Kowe Rindu
Persis Koyo Rasane Ning Atiku

Tak Gowo Nglamun Mangan Nganti Lali
Tak Gowo Ngimpi Nganti Males Tangi
Mantep Atiku Kowe Iki Takdirku
Ojo Kuatir I Yang You Tunggu

*
Ning Koyo Samber Bledek Rasane
Sak Kolo Aku Ngonangi Kowe
Karo Wong Liyo Gandengan Atiku Kobongan
Oh My God Tuhanku Jarene Tonggomu
Sing Mbok Gandeng Jebule Bojomu

Ning Koyo Samber Bledek Rasane
Sak Kolo Aku Ngonangi Kowe
Karo Wong Liyo Gandengan Atiku Kobongan
Oh My God Tuhanku Jarene Tonggomu
layarliriklagu.blogspot.com
Sing Mbok Gandeng Jebule Bojomu

Sing Mbok Gandeng Jebule Bojomu
Sing Mbok Gandeng Jebule Bojomu
Video Clip
Download lagu lainnya
ILUX ID TERBARU - JEBULE BOJOMU (OFFICIAL MUSIC VIDEO ANEKA SAFARI) #music
ILUX ID TERBARU - JEBULE BOJOMU (OFFICIAL MUSIC VIDEO ANEKA SAFARI) #music
Metrolagu Stafaband
Lagu Hits Jawa ILUX ID - Jebule Bojomu
Lagu Hits Jawa ILUX ID - Jebule Bojomu
Metrolagu Stafaband
JEBULE BOJOMU ( OFFICIAL MUSIC ) LIRIK
JEBULE BOJOMU ( OFFICIAL MUSIC ) LIRIK
Metrolagu Stafaband
SING TAK SAWANG KAE JEBULE BOJOMU LAGU TERBARU MUSIK TERBARU koplo enak di dengar
SING TAK SAWANG KAE JEBULE BOJOMU LAGU TERBARU MUSIK TERBARU koplo enak di dengar
Metrolagu Stafaband
Caroline - Jebule Bojomu (Official Music Video) | NEW SINGLE 2018
Caroline - Jebule Bojomu (Official Music Video) | NEW SINGLE 2018
Metrolagu Stafaband
Ilux - Nitip Rindu (Official Music Video)
Ilux - Nitip Rindu (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Ilux ID - KORBAN FOTO EDITAN ( Official Music Video )
Ilux ID - KORBAN FOTO EDITAN ( Official Music Video )
Metrolagu Stafaband
NELONGSO ATIKU - ILUX (OFFICIAL LIRYC)
NELONGSO ATIKU - ILUX (OFFICIAL LIRYC)
Metrolagu Stafaband
BOJOKU JEBULE BOJOMU |  FILM FILEMAN NGAPAK
BOJOKU JEBULE BOJOMU | FILM FILEMAN NGAPAK
Metrolagu Stafaband
Cerita Kehidupan 1. Bojoku kelon ambi koncoku...
Cerita Kehidupan 1. Bojoku kelon ambi koncoku...
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Irma_ bojomu cemburu
Irma_ bojomu cemburu
Metrolagu Stafaband
Dangdut Koplo Bojomu Cemburu   Mitha Paramitha 19 Apr 14
Dangdut Koplo Bojomu Cemburu Mitha Paramitha 19 Apr 14
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.