LAGUTRENDING.COM

Download lagu CIDRO - DIDI KEMPOT MP3

CIDRO - DIDI KEMPOT

CIDRO - DIDI KEMPOT

Artis Did Kempot
Judul Cidro
Album Dangut
Durasi 4:20
Bitrate 192 kb/s
Sample Rate 44 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro
Video Clip
Download lagu lainnya
Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL]
Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
DIDI KEMPOT - CIDRO - LIVE AT BURN OUT
DIDI KEMPOT - CIDRO - LIVE AT BURN OUT
Metrolagu Stafaband
Cidro Duet INDONESIA-SURINAME (Didi Kempot & Stanley Rabidin)
Cidro Duet INDONESIA-SURINAME (Didi Kempot & Stanley Rabidin)
Metrolagu Stafaband
Didi Kempot - Cidro | BukaMusik
Didi Kempot - Cidro | BukaMusik
Metrolagu Stafaband
Didi Kempot Cidro Lyric
Didi Kempot Cidro Lyric
Metrolagu Stafaband
Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL]
Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Dalan Anyar, Cidro 5/6
Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Dalan Anyar, Cidro 5/6
Metrolagu Stafaband
Didi Kempot - Cidro, Live at (FIB UGM)
Didi Kempot - Cidro, Live at (FIB UGM)
Metrolagu Stafaband
DIDI KEMPOT – CIDRO, BANYU LANGIT, PAMER BOJO | KUMPULAN LAGU JAWA TERBAIK
DIDI KEMPOT – CIDRO, BANYU LANGIT, PAMER BOJO | KUMPULAN LAGU JAWA TERBAIK
Metrolagu Stafaband
CIDRO || DIDI KEMPOT LIVE BLORA
CIDRO || DIDI KEMPOT LIVE BLORA
Metrolagu Stafaband
DIDI KEMPOT - CIDRO, Live Lapangan Bataliyon Cilacap
DIDI KEMPOT - CIDRO, Live Lapangan Bataliyon Cilacap
Metrolagu Stafaband
FANS DIDI KEMPOT NANGIS LAGU CIDRO - LIVE SOLO
FANS DIDI KEMPOT NANGIS LAGU CIDRO - LIVE SOLO
Metrolagu Stafaband
CIDRO - DIDI KEMPOT COVER BY DYAH NOVIA ( HD AUDIO )
CIDRO - DIDI KEMPOT COVER BY DYAH NOVIA ( HD AUDIO )
Metrolagu Stafaband
CIDRO-DIDI KEMPOT [MUSIK LIRIK VIDEO HD UNOFFICIAL ]
CIDRO-DIDI KEMPOT [MUSIK LIRIK VIDEO HD UNOFFICIAL ]
Metrolagu Stafaband
Evolution#9 - CIDRO - Didi Kempot Feat KidungEtnosia
Evolution#9 - CIDRO - Didi Kempot Feat KidungEtnosia
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.