LAGUTRENDING.COM

Download lagu Happy Asmara - Penak Kekancan MP3

Happy Asmara -   Penak Kekancan

Happy Asmara - Penak Kekancan

Artis Happy Asmara
Judul Penak Kekancan
Album pop
Tahun 2019
Durasi 4:56
Bitrate 128 kb/s
Sample Rate 48 khz
Download Lagu
Lirik Lagu
sayang aku njaluk sepuro
mergo wes medot tali asmoro
sayang senadyan ati kadung nyaman
nanging dewe penak kekancan

sayang langit bumi dadi saksi
tresnomu ora bakal terganti
sayang mugo sliramu ngerteni
ora maksud mblenjani janji

jujur aku iki wedi kelangan
sak tenane atiku wes tresno tenan
medhot tresnanmu uduk mergo ono seng liyan
sepurane yen aku gawe kowe kelaran



timbang dadi pacar yen pedhot malah musuhan
aku mending pilih kekancan

tak akoni aku seng salah
medhot tresno marang sliramu
aku ra kuat nahan tangisku
mergo wes gawe loro atimu

senadyan tresno wes kadung jeru
atiku wes nyaman karo awakmu
kabeh iki amergo aku wedi kelangan sliramu



sayang langit bumi dadi saksi
tresnomu ora bakal terganti
sayang mugo sliramu ngerteni
ora maksud mblenjani janji

jujur aku iki wedi kelangan
sak tenane atiku wes tresno tenan
medhot tresnanmu uduk mergo ono seng liyan
sepurane yen aku gawe kowe kelaran

timbang dadi pacar yen pedhot malah musuhan
aku mending pilih kekancan
timbang dadi pacar yen pedhot malah musuhan
aku mending pilih kekancan
Video Clip
Download lagu lainnya
Happy Asmara - Penak Kekancan [OFFICIAL]
Happy Asmara - Penak Kekancan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Penak kekancan || Happy Asmara
Penak kekancan || Happy Asmara
Metrolagu Stafaband
Happy asmara - penak kekancan versi truck mbois
Happy asmara - penak kekancan versi truck mbois
Metrolagu Stafaband
PENAK KEKANCAN | AMEL SILVY | ALL NEW METRO
PENAK KEKANCAN | AMEL SILVY | ALL NEW METRO
Metrolagu Stafaband
Penak Kekancan
Penak Kekancan
Metrolagu Stafaband
Amel Shilvy - Penak Kekancan _ Langit Bumi Dadi Saksi Tresnoku Ra Bakal Keganti
Amel Shilvy - Penak Kekancan _ Langit Bumi Dadi Saksi Tresnoku Ra Bakal Keganti
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Orang Ketiga
Happy Asmara - Orang Ketiga
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Wegah Diapusi (Official Music Video)
Happy Asmara - Wegah Diapusi (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - SEPARUH ATI (OFFICIAL MUSIC VIDEO) OST. SEPARUH ATI SHORT MOVIE
HAPPY ASMARA - SEPARUH ATI (OFFICIAL MUSIC VIDEO) OST. SEPARUH ATI SHORT MOVIE
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Dirabi Mantan [OFFICIAL]
Happy Asmara - Dirabi Mantan [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tresno Bedo Agama - Happy Asmara (Lirik musik)
Tresno Bedo Agama - Happy Asmara (Lirik musik)
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Andum Roso [OFFICIAL]
Happy Asmara - Andum Roso [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
HAPPY ASMARA - LINTANG ATI (LIRIK + TERJEMAHAN)
HAPPY ASMARA - LINTANG ATI (LIRIK + TERJEMAHAN)
Metrolagu Stafaband
Syahiba Saufa Ft. James AP - Cukup Koncoan (Koplo Version) - (Official LIVE)
Syahiba Saufa Ft. James AP - Cukup Koncoan (Koplo Version) - (Official LIVE)
Metrolagu Stafaband
Happy Asmara - Kanggo Kowe [OFFICIAL]
Happy Asmara - Kanggo Kowe [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.