LAGUTRENDING.COM

Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo MP3

Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Artis Via Vallen
Judul Aku Cah Kerjo
Tahun 2018
Durasi 6:32
Audio Summary 44.1 kHz
Bitrate 320 kb/s
Sample Rate 44 khz
Genre Dangdut Koplo
Download Lagu
Lirik Lagu
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Dek yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding lanangan liyo

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono lanangan liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Dek yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Dek nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho lanangan liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo
Video Clip
Download lagu lainnya
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)
Via Vallen - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Aku Cah Kerjo (Official Lyric Video)
Via Vallen - Aku Cah Kerjo (Official Lyric Video)
Metrolagu Stafaband
AKU CAH KERJO _ PENDHOZA cover by VIA VALLEN PERFORM AT SERIBU BATU MANGUNAN
AKU CAH KERJO _ PENDHOZA cover by VIA VALLEN PERFORM AT SERIBU BATU MANGUNAN
Metrolagu Stafaband
Via Vallen ft. Jodik Seboul - Aku Cah Kerjo (Karaoke)
Via Vallen ft. Jodik Seboul - Aku Cah Kerjo (Karaoke)
Metrolagu Stafaband
Aku Cah Kerjo
Aku Cah Kerjo
Metrolagu Stafaband
Via vallen-aku cah kerjo (lirik)
Via vallen-aku cah kerjo (lirik)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL LYRIC]
Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL LYRIC]
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma Ft. Prabu - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)
Nella Kharisma Ft. Prabu - Aku Cah Kerjo (Official Music Video)
Metrolagu Stafaband
Via Vallen - Aku Cah Kerjo ft Pendhoza (Lirik Video)
Via Vallen - Aku Cah Kerjo ft Pendhoza (Lirik Video)
Metrolagu Stafaband
AKU CAH KERJO LIRIK TERJEMAHAN INDONESIA | LYRICS | VIA VALLEN | AnzLyrics
AKU CAH KERJO LIRIK TERJEMAHAN INDONESIA | LYRICS | VIA VALLEN | AnzLyrics
Metrolagu Stafaband
Aku Cah Kerjo
Aku Cah Kerjo
Metrolagu Stafaband
Via Vallen ( cah kerjo )  aku banget mantap
Via Vallen ( cah kerjo ) aku banget mantap
Metrolagu Stafaband
Nella Kharisma feat. Sodiq - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Nella Kharisma feat. Sodiq - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Metrolagu Stafaband
Aku Cah Kerjo (Lirik) - Via Vallen
Aku Cah Kerjo (Lirik) - Via Vallen
Metrolagu Stafaband
Tempat Download Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020
Gudang Lagu Terlengkap Gratis. Download Lagu Terbaik, Gudang lagu Mp3 Indonesia.